آشنایی با روش درست کردن برنج رژیمی و خوراک مرغ

4

مواد لازم

کلم بروکلی بخارپز شده     یک بوته

برنج پخته شده و سرخ شده     دو فنجان

موسیر پوست کنده شده و قطعه شده     دو عدد

سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان     یک و نیم پوند

روغن زیتون     دو قاشق سوپخوری

کنسانتره ذرت     دو قاشق چایخوری

شکر     دو قاشق چایخوری

سرکه ی برنج یا خرما     دو قاشق چایخوری

زنجبیل خرد شده     یک قاشق سوپخوری

سس سویای کم نمک     دو قاشق سوپخوری

آب گوشت یا مرغ     یک فنجان

 

طرز تهیه :

 

 

1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

 

 

3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

 

 

4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *