روش درست کردن خوراک قارچ بدون گوشت

 

Manchurian-Mushroom-feed-4 (1)

می خواهید یک خوراک بدون گوشت درست کنید در این مطلب روش درست کردن خوراک قارچ بدون گوشت که در کمتر از یک ساعت آماده می شود را در اختیار شما قرار می دهیم .

روش درست کردن خوراک قارچ بدون گوشت ، مواد اولیه :
برای ۲ نفر
نمک مقداری
فلفل دلمه ای (متوسط ترجیحا” زرد) ۱ عدد
سویا سس ۱ ق غ
فلفل سیاه (تازه سابیده) ۱/۲ ق چ
زنجبیل (خورد شده) ۲ ق چ
کرفس (خورد شده(اختیاری)) ۱ ق چ
سیر (خورد شده) سیر ۲ ق چ
فلفل سبز (خورد شده) ۲-۳ عدد
پیازچه (خورد شده) ۳-۴ عدد
قارچ قارچ ۲۰۰-۲۵۰ گرم

 

روش درست کردن خوراک قارچ بدون گوشت ، مواد خمیر :
فلفل سیاه (تازه سابیده) ۱/۲ ق چ
مخلوط کمی سیر و زنجبیل له شده ۱ ق چ
آرد ذرت ۳ ق غ
آرد ۱ فنجان
سویا سس ۱ ق چ
آب ۳/۴ فنجان
نمک کمی
شکر کمی
روغن برای سرخ کردن

 

روش درست کردن خوراک قارچ بدون گوشت :

مواد خمیر به جز آب رو در یک کاسه با هم مخلوط می کنیم:

Manchurian-Mushroom-feed-2

آب رو به میزانی که خمیر شلی بدست آید اضافه می کنیم:

Manchurian-Mushroom-feed-3

قارچ ها رو می شوییم و به تکه های بزرگ خورد می کنیم:

Manchurian-Mushroom-feed-6

تکه های قارچ رو داخل خمیر می زنیم:

Manchurian-Mushroom-feed-5

قارچ ها رو دانه دانه در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند:

Manchurian-Mushroom-feed-7

قارچ های سرخ شده رو از روغن درآورده روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن اضافه ش گرفته بشه:

Manchurian-Mushroom-feed-9

پیازچه ها رو در تابه دیگری با مقداری روغن یک دقیقه تفت می دیم:
( از روغن قارچ ها استفاده نکنید)

Manchurian-Mushroom-feed-8

کرفس و فلفل سبز و سیر و زنجبیل رو به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دیم:

Manchurian-Mushroom-feed-10

فلفل دلمه ای رو به تکه های بزرگ می بریم و داخل تابه می ریزیم کمی تفت می دیم ولی نباید فلفل ها خیلی نرم بشه:

Manchurian-Mushroom-feed-12

نمک و شکر و فلفل وسویا سس رو اضافه می کنیم:

Manchurian-Mushroom-feed-12

هم می زنیم تا کمی بیشتر سرخ شوند:

Manchurian-Mushroom-feed-13

قارج های سرخ شده رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا قارچ ها به سس آغشته و گرم شوند:

Manchurian-Mushroom-feed-14

روش درست کردن خوراک قارچ بدون گوشت

Manchurian-Mushroom-feed-4 (1)

قارچ یک منبع خیلی غنی ویتامین  دی می باشد .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *